ArtiWorld


RosaLuxemburgstraat 10 6663 LB Lent
0402329000 Klik om te bellen

Over ArtiWorld

Wie zijn wij?
ArtiWorld is al ruim 25 jaar als artiestenbureau in Nederland actief. Wij bieden u een mooie site met ruim 1000 presentaties! van Nederlandse artiesten; www.artiest.nu. Op deze site treft u uitvoerige informatie aan over honderden bekende persoonlijkheden, artiesten en bands, met oa fotopresentaties en geluids- en video-opnames. Op deze sites kunt u makkelijk en snel zoeken naar goede sprekers, artiesten, acts, musici en bands in alle genres en prijsklassen.
Een rechtstreekse link naar een overzicht van enkele van onze allround(cover)bands; https://www.artiest.nu/soort/coverbands/
En vindt u niet meteen wat u zoekt, neem dan contact met ons op. Op de sites staat namelijk slechts een deel van ons totale aanbod.

Wij verzorgen het volledige traject vanaf uw aanvraag om algemene informatie tot het contractueel vastleggen van de persoon, act, artiest of band van uw keuze en het uiteindelijke optreden op uw feest of evenement. Tijdens dit traject kunt u natuurlijk te allen tijde (tijdens kantooruren) met uw vragen bij een van onze medewerkers terecht.

Al meer dan 25 jaar verzorgt ArtiWorld voor zeer uiteenlopende klanten, feesten en evenementen passende sprekers, dagvoorzitters, artiesten, bands en orkesten. Wilt u weten wie u als opdrachtgever voorgingen, kijk dan op onze sites bij referenties.

Bel ons geheel vrijblijvend en informeer naar de mogelijkheden.
Tot ziens en veel succes met de voorbereidingen van uw feest of evenement!

ArtiWorld is al ruim 25 jaar als artiestenbureau in Nederland actief.

Foto's

ArtiWorld in het kort

Soort bedrijf

Artiest
Entertainment