sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Schimmelpenninckkade 40
    3813 AE Amersfoort
  • 0334755000

Tap trouwvervoer

Of je nu op zoek bent naar een Rolls Royce trouwauto of een Kever Cabrio kiest Tap-trouwvervoer heeft het allemaal. Naast verschillende Rolls Royce’s kunt je o.a. ook voor een Bentley een Amerikaanse Lincoln of een Buick Roadmaster bij Tap trouwvervoer terecht. Maar wat te denken van een nostalgisch Dafje of een witte Volkswagen Kever Cabrio?

Wij weten als geen ander dat geen enkele bruiloft hetzelfde is. Als er trouwplannen zijn neem dan eens contact met ons op, ons team is beschikbaar om naar al jullie vervoerwensen te luisteren en een passende oplossing aan te dragen! Een bruidswagen die bij ons gereserveerd is wordt op jullie trouwdag niet verder verhuurd, zodat er aan jullie vervoer alle tijd wordt besteed die nodig blijkt te zijn.

Wij bieden een heel scala aan mogelijkheden van gerieflijk modern tot nostalgisch ouderwets, wagens in topconditie, die door heel Nederland ingezet kunnen worden. De allereerste vraag die u zich mag stellen is of u zondermeer kiest voor een bepaald model vervoermiddel, ongeacht welk bedrijf erachter zit, of kiest u in eerste instantie toch voor kwaliteit? 

Meer dan 12.000 bruidsparen hebben sinds 1931 voor Tap gekozen.

Niet voor niets zijn wij als winnaar van de TopTrouwbedrijven Award 2018-2019 in de categorie trouwvervoer gekozen. 

Probleemloos vervoer is ons dagelijks werk.


Foto's van Tap trouwvervoerTap trouwvervoer in het kort

Soort bedrijf

  • Trouwvervoer