Artikelen

Boeketten en bloemstukken

Prachtige bloemstukken en boeketten

De mooiste bloemen voor jullie speciale dag!

Boeket

Bloemen hebben een betekenis. Je kunt bloemen kiezen voor je bruidsboeket en/of decoratie. Iedere bloem is geschikt voor een bruiloft, het is dan ook extra leuk als je een bloem kiest die bij jou past.

Seizoenen boeket

Het is natuurlijk ook leuk als je een boeket en decoratiebloemen kiest die bij het seizoen past. Ook scheelt dat in prijs, seizoen bloemen zijn namelijk goedkoper. In de zomer passen bloemen met felle kleuren, en kleurrijke combinaties. In de herfst passen bloemen die uit de weide natuur komen met donkere kleuren. Ook wordt er in herfstboeketten vaak gebruikt gemaakt van bessen. In de winter zijn boeketten met veel diepdonkere kleuren en witte accenten erg populair. In de lente komen lichte pasteltinten weer veel aan bod.

Bloemen als decoratie

Op veel bruiloften worden bloemstukken als decoratie gebruikt. Dit kan niet alleen gedaan worden door de accommodatie aan te kleden met bloemen, maar ook door bloemen bijvoorbeeld te verwerken in het bruidskapsel of op kleding. Bloemen die ter decoratie zijn gebruikt kunnen aan het einde van het feest als afscheids- of bedankcadeautje weggegeven worden aan de gasten.

Bloemenwinkel

Bijna alle bloemenwinkels verkopen bruidsboeketten. Je kunt dan bij de betreffende bloemenwinkel jouw idee vertellen, en dan samen kijken wat mooi is en wat bij elkaar past. Vervolgens gaat de bloemist het bruidsboeket samenstellen.

Laat je inspireren

Vindt je het lastig om de perfecte bruidsboeket samen te stellen? En heb je geen idee welke bloemen en kleuren je wilt gebruiken? Laat je dan inspireren. Dat kan bij de bloemist, maar je kunt ook online inspiratie opdoen. Ook al is het winter, en je vind toch de gekleurde vrolijke bloemen mooi, en dat past bij jou, dan moet je dat vooral doen. Jij moet het boeket dragen, en jij moet je er goed bij voelen. Dat is het allerbelangrijkste!

 

Neem een kijkje tussen onze bloemisten!