Artikelen

Juwelier

Prachtige trouw- en verlovingsringen

Vind de mooste sieraden voor jullie bruiloft!

Juwelier

Voor de trouwringen kun je terecht bij een juwelier. Er zijn veel juweliers in Nederland die trouwringen verkopen. Het is aan jullie waar je de ringen koopt. Het is handig om voordat jullie de ringen gaan kopen, veel informatie op te doen over de ringen en de juwelier. Ga eens langs bij een juwelier om verschillende opties te bekijken, een idee te krijgen van de kosten, en misschien wel de ringen te vinden die bij jullie passen!

Ring laten maken

Misschien willen jullie liever de trouwringen laten maken. Dat kan ook, maar niet bij iedere juwelier. Bekijk dus van tevoren welke juwelier dit voor jullie kan doen. Als je ervoor kiest om de ringen speciaal te laten ontwerpen, vraag dan om het portfolio van de betreffende juwelier zodat je zeker weet dat zijn/haar eerdere werk past bij wat je graag wil.

Eigen juwelier

Als je al eens klant bent geweest bij een bepaalde juwelier, kun je daar misschien goed terecht. Die juwelier kennen jullie en dat voelt vertrouwd. De juwelier kan je dan, doordat hij of zij je eerder heeft geholpen, beter adviseren.

Verlovingsring

Misschien hebben jullie een verlovingsring gekocht bij een juwelier die heel goed beviel. Daar kunnen jullie daar ook de trouwringen kopen. Vaak is er ook een bepaalde lijn, die bevat een verlovingsring, en trouwringen. Dan heb je een bepaalde verlovingsring waar een trouwring bij hoort.

Laat je adviseren

Kom je er echt niet uit? Dan kun je je altijd laten adviseren. Weddingplanners hebben vaak ook enige kennis van trouw- en verlovingsringen. Door aan te geven wat jullie mooi vinden en wat jullie budget voor de ringen is, kan een weddingplanner helpen om de goede ringen en daarbij de goede juwelier te vinden. Je kunt je natuurlijk ook altijd laten adviseren door je familie en vrienden. Zij kunnen je misschien uit ervaring een bepaalde juwelier aanraden. 

 

Neem een kijkje tussen onze juweliers!