Artikelen

Kapsels en make-up

Op zoek naar een bruidskapper of make-up artiest?

Volg deze stappen voor het perfecte kapsel en make-up op jouw trouwdag!

Bruidskapper en make-up

Als je gaat trouwen wil je natuurlijk het perfecte kapsel en prachtige make-up. Je kunt je haar laten doen door een specialist, door iemand die je kent of gewoon helemaal zelf. Het is maar waar jouw wensen en budget liggen. Als je het door een specialist wilt laten doen, is het van belang dat je vroeg begint met zoeken. Je wilt natuurlijk wel dat die ene specialist jouw haar en/of make-up kan doen op jouw trouwdag.

Zoek inspiratie

Om te beginnen is het een idee om inspiratie op te doen. ‘Wat wil ik nou eigenlijk met mijn haar op mijn bruiloft?’ Je kan natuurlijk gewoon op Google afbeeldingen ‘hairlook bride’ of ‘bridelook’ opzoeken, maar je hebt hier ook allerlei handige websites voor. Voorbeelden hiervan zijn Tumblr of Pinterest, op deze websites kun je talloze verschillende haarstijlen vinden voor jouw bruiloft.

Haar accessoires

Er zijn ook heel veel haar accessoires voor de bruid, zoals een sluier, bloemen of kleine kunstwerken. Het is handig om rekening te houden met hoe jij je haar wilt, wil je het los hebben of wil je het half opgestoken? Als je weet wat voor haar accessoire je gaat dragen op je bruiloft, dan kun je rekening houden met hoe jij je haar doet.

Make-up

Bij de make-up is het hetzelfde verhaal als bij het haar. Wil je het laten doen door een specialist, wil je het zelf doen of door iemand die je kent? Op internet heb je heel veel sites waar je specialisten kunt vinden die je haar en je make-up kunnen doen. Ook bij jouw bruidsmake-up is het belangrijk dat je al van te voren inspiratie gaat opdoen. Je kunt alvast zelf kleuren bij je aanbrengen om te kijken of een bepaalde kleur jou goed staat of niet. Dit zijn allemaal voorbereidingen die je kunt treffen voordat je een specialist gaat inhuren.

Kosten

Als je ervoor kiest om een specialist in te huren dan is dit wat je ongeveer kwijt bent:

  •  Bruidsmake-up en kapsel lang haar: € 275,00 (inclusief proefsessie van 3 uur)
  • Bruidsmake-up en kapsel kort haar: € 245,00 (inclusief proefsessie van 2,5 uur)
  • Bruidsmake-up: € 180,00 (inclusief proefsessie van 1,5 uur)
  • Bruidskapsel: €180,00 (inclusief proefsessie van 1,5 uur)   

Je kunt ervoor kiezen om twee verschillende specialisten in te huren, één voor de make-up, en één voor je haar. Je kunt natuurlijk ook beide door dezelfde specialist te laten doen.

 

Neem een kijkje tussen onze bruidskappers en make-up artiesten!