Artikelen

Trouwjurken

Hoe vind ik de perfecte trouwjurk?

Volg deze stappen om de perfecte bruidsjurken te vinden voor jullie speciale dag!

Trouwjurk

Als je gaat trouwen is misschien wel een van de belangrijkste dingen, de jurk. En voor de bruidegom natuurlijk zijn pak. Als je gaat trouwen wil je er natuurlijk als een prinses uit zien, en wil je de aller mooiste jurk die er bestaat dragen.

Ik raad je aan om zo vroeg mogelijk te beginnen met een jurk en pak uit te zoeken, het liefst een half jaar van te voren. De perfecte jurk of pak vinden is lastig, de maat moet namelijk precies op maat gemaakt worden, en je moet eerst nog de mooiste jurk/ pak vinden. En dat kost tijd. Het zou jammer zijn dat je door tijdgebrek een jurk/ pak uitzoekt die niet helemaal naar je wens is. 

Laat je inspireren

Ik denk dat iedere vrouw dit wel herkent, als 16 jarig meisje trouwjurken opzoeken en zo vroeg mogelijk wil trouwen alleen al om de jurk. Dus dat je je al zo jong hebt laten inspireren is natuurlijk niet gek. Maar voordat het echt gaat gebeuren, moet je zo snel mogelijk jouw perfecte prinsessen jurk vinden. En dan kun je net zo goed, net als een 16 jarig tienermeisje, laten inspireren door foto’s. Een tip: Tumblr en Pinterest heeft heel veel prachtige foto’s van trouwjurken.

Accessoires

Bij je jurk is het ook heel mooi om sieraden te dragen. Bijvoorbeeld mooie oorbellen of een armband en ketting. Het is maar wat je zelf mooi vind. Wat wel belangrijk is dat je het simpel houdt. Niet je hele nek en armen vol maken met sieraden, want dan valt je jurk weg en je wilt er natuurlijk niet bij lopen als een kerstbal. Of wel, het is ook wat je zelf wilt natuurlijk.

Laat je jurk een verassing

Je jurk aan de bruidegom laten zien voor dat jullie gaan trouwen, brengt ongeluk! Dus doe dat zeker niet. Hoe leuk het ook is om te laten zien dat je de jurk rockt, je wilt niet dat je huwelijk na 1 jaar strandt.

Neem een kijkje tussen onze bruidsmode winkels!