Artikelen

Trouwvervoerders

Hoe vind ik de beste trouwvervoerder?

Volg deze stappen om perfecte vervoerder te vinden voor jullie speciale dag!

Trouw auto

De eerste vraag is: in wat of op wat willen jullie vervoerd worden naar jullie trouwerij? Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden en niks is minder waar. Zelfs op een paard met een gigantische gouden koets erachter is mogelijk. Alleen de vraag is, past dit binnen jullie budget?

Scooter, of toch liever een auto?

Het verschilt natuurlijk ook in welk land je trouwt en wat de cultuur daar is. Het is bijvoorbeeld heel gebruikelijk dat je op een Vespa wordt vervoerd naar je bruiloft in Italië, maar dat is natuurlijk ook hier in Nederland mogelijk. Trouw je liever in een auto? Dan heb je ook genoeg mogelijkheden.

Verschillende auto merken zijn: Aston Martin, Audi, BMW, Citroen, Ford, Hummer, Jaguar, Lincoln, Maserati of een Porsche.

Inspiratie

Je kunt natuurlijk niet van het een op het andere moment jullie perfecte trouwauto vinden. Daarom is het belangrijk om hier al een tijd van te voren mee bezig te zijn voor de bruiloft. Je kunt inspiratie op doen, rij bijvoorbeeld even langs een bruidsauto zaak en zoek voor jullie zelf uit of jullie liever in een Old Timer worden vervoerd of toch meer van de moderne sport auto’s zijn. Ook heb je op het internet hele mooie foto’s staan van bruidsauto’s, waar je ook inspiratie van kan op doen.

Decoratie

Sommige stellen vinden het leuk om de auto een beetje op te pimpen, om bijvoorbeeld een bloemen boeket op de voorkant van de auto te leggen, of strikken aan de auto te hangen. Hartstikke leuk en mooi, maar houd het wel simpel. Je wilt geen kermis attractie als bruidsauto.

Kosten

De kosten van een bruidsauto verschilt natuurlijk per auto en per bedrijf. De meeste bedrijven hanteren een andere prijs, dus houd daar rekening mee. Dit is een prijslijst van de gemiddelde prijzen van een aantal auto’s:

  • Limousine: te huren vanaf € 180,00
  • Mercedes: te huren vanaf € 350,00
  • Ford Mustang 1966 Coupe: te huren vanaf €375,00
  • Engelse taxi: te huren vanaf €225,00

Neem een kijkje tussen onze trouwvervoerders!