Artikelen

Weddingplanners

Hoe vind ik de juiste weddingplanner?

Volg deze stappen om de perfecte weddingplanner te vinden voor jullie speciale dag!

StockSnap_ZBXM9AFY1J

Een bruiloft plannen is heel lastig. De hoeveelheid werk die erin gaat wordt vaak onderschat. Je wilt er natuurlijk niet op de grote dag achter komen dat je toch iets bent vergeten. Je kunt natuurlijk je bruiloft plannen met een to do-list, zodat je zeker weet dat je niets vergeet. Schiet je al in de stress met het bekijken van die to do-list? Dan is het misschien handig om een professional in te schakelen. Een weddingplanner  kan je helpen bij het regelen van jouw speciale dag. Je hoeft ook niet alles aan een weddingplanner over te laten. Je kunt ook de bruiloft voor een deel overlaten aan de professional.

Wedding planner nodig?

Zit je te twijfelen of je nou een weddingplanner moet vragen, of de bruiloft gewoon helemaal op eigen houtje moet regelen, kijk dan even kritisch naar jezelf. Ben je snel gestrest, vind je het plannen van een bruiloft niet leuk, ben je bang dat je uitstel gedrag gaat creëren of ben je te druk met andere bezigheden? Als je jezelf hier in herkent is het verstanding om te kijken naar een wedding planner.

Wedding planner inhuren?

Het is handig om veel research te doen op het internet. Als je een idee hebt van wie bij jullie past kun je daar  een kennismakingsgesprek mee voeren. Zo kom je er achter of de wedding planner bij jullie plan past. Het is immers wel je bruiloft die je aan iemand anders over laat.

Kosten

Gemiddeld kost een weddingplanner rond €1200. Het verschilt per wedding planner hoeveel de kosten zijn.

 

Neem een kijkje tussen onze weddingplanners!