Circles Trouwringen


Veerplein 14 3331 LE Zwijndrecht
078 620 0966 Klik om te bellen

Over Circles Trouwringen

Circles Trouwringen, kwaliteit en passie en een persoonlijke benadering!

Circles is een winkel die gespecialiseerd is in trouw- en verlovingsringen. In 1996 is Circles gestart aan het Veerplein No 14. In de tussentijd is er veel gebeurt. In 2010 heeft Circles de trouwringen configurator naar Nederland gehaald en vertaald. Dit is een prachtig instrument om zelf uw trouwringen in te ontwerpen. Kies een model en pas deze aan zoals u het zelf wilt hebben! De prijs veranderd mee met elke aanpassing! Bovendien krijt u in de configurator direct een mooi overzicht van de vele mogelijkheden.

Merken en mogelijkheden trouwringen

Naast de configurator heeft Circles Trouwringen natuurlijk nog vele andere mogelijkheden. Zo is het mogelijk een keuze te maken uit één van onze collecties en uit verschillende merken zoals: Gerstner, Ruesch, Edeldesign, Vinx, Fischer, EGF, Sickinger etc. Heeft u een eigen ontwerp? De goudsmid staat voor u klaar om uw idee te realiseren! De keuze van materialen is bij Circles erg groot, zo zijn daar bijvoorbeeld: Geel-, Rood-, Wit-, en Roségoud, zilver, palladium, zilver palladium, platina en river platina. Wilt u meer weten over deze materialen lees dan de blogs/ wetenswaardigheden op de site van Circles!

Gravures en de vingerafdruk

De vingerafdruk van uw partner in de trouwringen, deze vonds kwam van Circles in 1999. Na een bezoek aan een museum in Duisland werd het idee geboren. Inmiddels is de kwaliteit ongekend, de afdrukken kunnen  aan de binnen- en buitenkant van de ringen gezet worden, een uniekere gravure is er niet! Naast de vingerafdrukken kunnen wij alles wat maar technisch mogelijk is in de ringen plaatsen, hartjes, symbolen en vele lettertypes!

Circles een innovatief bedrijf

In 1999 lanceerde wij de vingerafdruk in de ring, in 2010 haalden wij de configurator naar Nederland. Circles Trouwringen volgt de ontwikkelingen op de voet en probeert zoveel mogelijk in te spelen op de veranderde markt. Wat de materiaal keuze betreft, deze vind u niet gauw elders! Voor deze innovaties is Circles beloond, in 2015 is Circles genomineerd als trouwringen specialist wat uiteindelijk eindigede in een eervolle vermelding. In 2019 is Circles Trouwringen provincie winnaar geworden bij de verkiezing voor de Toptrouwbedrijven Award! 

Beleving en passie een waardevolle toevoeging aan de mooiste dag van uw leven!

Uiteraard is een grote collectie trouwringen van top kwaliteit natuurlijk belangrijk als u naar een specialist gaat. Wat echter ook niet te onderschatten is zijn de mensen die u helpen bij de keuze van uw trouw- of verlovingsring.( de ervarings verhalen laten vaak een schreinend beeld zien op dit gebied ) Deskundigheid en passie staan bij Circles hoog in het vaandel! Wij nemen uitgebreid de tijd voor u, daarom wordt een afspraak maken aanbevolen, maar is uiteraard niet verplicht!
Wij vinden het belangrijk dat u met een tevreden gevoel de winkel uitstapt en later nogeen nadenkt over de leuke uurtje bij Circles!

Circles is geopend van Woensdag t/m Zaterdag van 10.00 tot 17.00. Buiten deze tijden kunt u een afspraak maken op alle dagen van de week, ook in het weekeinde! U kunt hiervoor de online planner gebruiken of bellen met 078-6200966.

U vindt ons aan het Veerplein in Zwijndrecht onder de Rook van Rotterdam!

Wij zien uit naar uw komst!

Herma en Wilfried de Nobel

Als je samen de taal van de liefde spreekt, verwoorden ringen je gevoelens!

Foto's

Soort bedrijf

Juwelier

Onze locatie

Logo Circles Trouwringen

Circles Trouwringen

Circles Trouwringen


Veerplein 14 3331 LE Zwijndrecht
078 620 0966 Klik om te bellen