De Engel


Burg. Wallerweg 2 3991 DM Houten
030 6371554 Klik om te bellen

Over De Engel

Bent u op zoek naar een sfeervolle en authentieke locatie voor uw trouwfeest?
De Engel in Houten heeft alle faciliteiten in huis om een onvergetelijke belevenis te creëren. Wij beschikken over een trendy a la carte restaurant, een knusse bar en diverse zalen voor gezelschappen van 10 tot maximaal 400 personen.

De Engel is centraal gelegen in Midden-Nederland, in het karakteristieke ‘Oude Dorp’ in Houten. Wij zijn goed bereikbaar per auto en per openbaar vervoer. Wij beschikken over een ruim eigen parkeerterrein waar u en uw gasten uiteraard gratis kunnen parkeren. Niet alleen de centrale ligging maakt De Engel de perfecte locatie, maar wij bieden ook een oneindigheid van mogelijkheden aan om deze dag bijzonder en uniek te maken. Het is de mooiste dag van uw leven, daarom nemen wij al jullie zorgen uit handen en draait alles om jullie wensen. U kunt altijd contact met ons opnemen om een vrijblijvende offerte op te vragen of om een afspraak te maken om de locatie te komen bekijken.

Culinair genieten
Ook onze getalenteerde keukenbrigade staat open voor jullie wensen en zij zullen ervoor zorgen dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Er zijn tal van mogelijkheden zoals een intiem diner, heerlijke amuses of een ongedwongen buffet. Op basis van onze jarenlange ervaring hebben wij een aantal arrangementen samengesteld, deze kunnen altijd in overleg worden aangepast aan uw wensen. 

Moderne en sfeervolle zalen
Onze sfeervolle zalen zijn flexibel in te richten, waardoor ze passend zijn voor elk gezelschap. Alle zalen beschikken over moderne faciliteiten zoals airconditioning, gratis WiFi, professionele beeld- en geluidsinstallatie en diverse krachtstroomaansluitingen voor bijvoorbeeld uw band of discotheek. 

Foto's

Champagnezaal

Soort bedrijf

Feestlocatie
Restaurant
Trouwlocatie

Onze locatie

De Engel


Burg. Wallerweg 2 3991 DM Houten
030 6371554 Klik om te bellen