De Heeren van Montfoort


Hoogstraat 41 3417 HB Montfoort
0348-471229 Klik om te bellen

Over De Heeren van Montfoort

Restaurant De Heeren van Montfoort; ons motto : Persoonlijk & Betrokken!
Met uw wensen als uitgangspunt maken wij van uw huwelijksdag een onvergetelijke gebeurtenis. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Onze ruime ervaring is uw garantie dat alles perfect geregeld wordt. Graag bespreken wij met u uw wensen en de mogelijkheden om voor u een feest op maat te organiseren, tevens kunt u dan een aantal zalen bezichtigen.
Naast onze zalen beschikken wij, op slechts 2 minuten loopafstand, over de voormalig kapel de Commanderije van St. Jan. Een authentiek en sfeervolle ruimte voor grotere gezelschappen tot 120 personen. Ideaal voor voltrekking van een huwelijk, feest, diner etc.

Alles is mogelijk! Kortom : ‘nee’ komt bij ons niet voor.

Naast bruiloften staat restaurant De Heeren van Montfoort open voor andere activiteiten: een vergadering, diner, feest, verjaardag, wij zorgen dat alles perfect geregeld wordt, zodat u kunt terug kijken op een sprankelende happening!

Van maandag t/m zondag bent u van harte welkom 's avonds in ons à la Carte restaurant om een avond sfeervol te genieten met heerlijk eten. Bij mooi weer kunt u plaatsnemen in onze authentieke binnentuin. Van een verrassingsmenu met een passend wijnarrangement tot een spannend en humoristisch moord diner, bij ons bent u aan het juiste adres voor een geweldige avond!
Onze zalen zijn alle dagen van de week te boeken. Van onze intieme Torenzaal tot sfeervolle Commanderijzaal, voor u hebben wij dé passende ruimte.

Uiteraard bent u van harte welkom om in een persoonlijk gesprek uw wensen te bespreken en onze locatie te bezichtigen.

Foto's

De Heeren van Montfoort

Soort bedrijf

Catering
Entertainment
Feestlocatie

Onze locatie

De Heeren van Montfoort


Hoogstraat 41 3417 HB Montfoort
0348-471229 Klik om te bellen