Emmen Schoenen


Winkelcentrum Woensel 12 5625 AA Eindhoven
040-2415463 Klik om te bellen

Handgeverfde herenschoenen en riemen in elke kleur
Unieke merken en producten
Familie bedrijf met meer dan 55 jaar ervaring

Over Emmen Schoenen

Emmen Schoenen is de winkel voor een zeer uitgebreide collectie Damesschoenen, lederwaren, tassen en accessoires en Kinderschoenen. EM | MEN herenschoenen is de speciaal winkel voor heren schoenen, kleding en accessoires. Beide winkels zitten naast elkaar en hebben binnendoor een verbinding.

Al meer dan 55 jaar zijn wij gespecialiseerd in de betere merken. In onze winkels verkopen we ieder seizoen een wisselende collectie van vele internationale merken op topniveau. Hiervoor bezoeken wij meerdere keren per jaar nationale en internationale beurzen op zoek naar de nieuwste modellen, nieuwe merken en accessoires. Wij willen door onze eigen kijk en eigen beeldvorming een onderscheidende collectie bieden die zich onderscheid van de eentonigheid bij vele andere winkels. Daarom treft u in onze winkels zowel grote bekende merken als ook kleine Italiaanse top merken welke niet op elke hoek van de straat zijn te vinden.

Daarnaast maken wij hadgeverfde leren herenschoenen en riemen in elk gewenste kleur. Zoek u een speciale kleur voor de mooiste dag van uw leven? Onder ons eigen merk LECRAM is alles mogelijk. Laat u in de winkel inlichten

Wij verkopen herenschoenen vanaf maat 39 t/m 46 Dames schoenen vanaf maat 35 t/m 42 en kinderschoenen van maat 17 t/m 40.
Wilt u een bezoekje brengen aan een van onze winkels? U vindt ons in het Semi overdekte shopping centrum Woensxl in Eindhoven Noord 175 winkels en voordelig en gemakkelijk parkeren

Voor elke gelegenheid de perfecte schoen

Soort bedrijf

Bruidsschoenen

Onze locatie

Emmen Schoenen


Winkelcentrum Woensel 12 5625 AA Eindhoven
040-2415463 Klik om te bellen