Heusden Rondvaart Wiljo


Stadshaven 14/TO 5256 BA Heusden gem Heusden
0416380278 Klik om te bellen

Over Heusden Rondvaart Wiljo

Een spetterende trouwdag beleven? Op onze partyschepen stappen jullie, letterlijk, in het huwelijksbootje! Voor elk onderdeel van jullie trouwdag kunnen jullie bij ons terecht. Van het ja-woord tot de receptie, en van de fotosessie tot het feest.

Trouwen op het water kan in de gemeenten Heusden, Waalwijk en Aalburg. In Heusden komt de ambtenaar direct aan boord om het huwelijk te sluiten, bij huwelijken in Waalwijk en Wijk en Aalburg varen we naar deze plaatsen toe. Vervolgens komt de ambtenaar van de burgerlijke stand aan boord en wordt het huwelijk voltrokken. Na de huwelijksvoltrekking kan teruggevaren worden naar Heusden, maar jullie kunnen er ook voor kiezen de hele dag aan boord te blijven en een spetterend feest op het water te vieren!

Het aansnijden van de bruidstaart, de champagne, het diner, de receptie of het feest. Op onze schepen is alles mogelijk. We doen er alles aan om jullie wensen te kunnen vervullen. En om jullie, en de gasten, een geweldige dag te bezorgen! Wat dachten jullie van het maken van een prachtige fotoreportage in het sfeervolle Heusden, terwijl de gasten - onder het genot van een hapje en een drankje - een korte rondvaart maken? Of pak even wat rust op deze drukke dag, door met naaste familie en vrienden van een paar uur te ontspannen op het water. Dineren is mogelijk op ons schip de Zeearend. Stel naar eigen keuze een diner samen, variërend van drie tot tien gangen. Ook een 'diner dansant' is mogelijk. Willen jullie het liever informeel houden, kies dan voor een feestelijke barbecue op partyschip de Wiljo, met een koud- of saladebuffet. De receptie en/of het feest kunnen op beide schepen gehouden worden.

Willen jullie van de trouwdag een intiem feestje maken, met slechts enkele gasten? Stap dan aan boord van de nostalgische salonboot Koosje, geschikt voor maximaal 12 personen. Geniet van een heerlijke high-tea of champagnevaart met de mensen die jullie het meest dierbaar zijn.

Stap ook - letterlijk - in het huwelijksbootje en beleef een spetterende dag op het water. Kom eens vrijblijvend langs op een van onze schepen om jouw wensen te bespreken. Wij geven jullie een rondleiding en laten de vele mogelijkheden zien (Maak van tevoren even een afspraak via tel. 0416 38 02 78). Samen zorgen we ervoor dat jullie trouwdag onvergetelijk wordt!

Een spetterende trouwdag beleven? Op onze partyschepen stappen jullie, letterlijk, in het huwelijksbootje!

Foto's

Bruidspaar
Feest op het buitendek
Heerlijk dineren
Zaalopstelling
Bruidspaar met schipper

Soort bedrijf

Feestlocatie

Onze locatie

Logo Heusden Rondvaart Wiljo

Heusden Rondvaart Wiljo

Heusden Rondvaart Wiljo


Stadshaven 14/TO 5256 BA Heusden gem Heusden
0416380278 Klik om te bellen