Limousine Service


Gildenstraat 15 4143 HS Leerdam
0345637565 Klik om te bellen

Over Limousine Service

Limousine Service levert dankzij het uitgebreide assortiment limousines en talloze mogelijkheden het meest complete limousine verhuur van Nederland.
Een limousine huren met een keuze uit een uitgebreid assortiment van topklasse Lincoln Town Car Super Stretched Limousines, Chrysler limousines, Porsche limousine, Hummer limousines, roze limousines. Elke limousine die je kan huren biedt plaats aan zes tot acht personen. Deze zeer complete limousines zijn luxueus ingericht met alle denkbare snufjes zoals een minibar, koelkast, moderne audioapparatuur met cd, televisie met dvd-speler, airconditioning, privacyscherm en vanzelfsprekend een navigatiesysteem.
Rijden in een limousine is niet meer uitsluitend een gebruikelijk straatbeeld in de Verenigde Staten, ook in Nederland is deze opvallende en zeer comfortabele vorm van vervoer sterk in opkomst. Steeds vaker ontdekken zowel particuliere- als zakelijk klanten de meerwaarde van een limousine huren. Onze Lincoln Town Car Super Stretched Limousines worden verhuurd met een chauffeur die geheel in perfecte stijl gekleed gaat. Vanzelfsprekend verkeren onze autos in uitstekende technische staat en zien ze er bijzonder verzorgd uit.

Soort bedrijf

Trouwvervoer

Onze locatie

Limousine Service


Gildenstraat 15 4143 HS Leerdam
0345637565 Klik om te bellen