Manuia Weddingplanner


Emmastraat 102 3181 GC Rozenburg

Over Manuia Weddingplanner

Waarom kiezen voor Manuia Weddingplanner?

U hebt 'Ja' gezegd, gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Na het delen van dit fantastische nieuws met familie en vrienden kan de zoektocht beginnen.

Maar waar begint u eigenlijk mee en wat moet er allemaal geregeld worden? Geen zorgen daar kan ik jullie bij helpen! Manuia Weddingplanner biedt verschillende pakketten afgestemd op jullie wensen!

En heeft u de openingsactie al gezien? Zorg dat u er op tijd bij bent!


Manuia Weddingplanner, de weddingplanner in Rozenburg (Rotterdam). Ik ben niet alleen weddingplanner in Zuid-Holland, maar bedien heel Nederland. Focus op detail, creatief visualiseren en hierdoor goed de wensen van het bruidspaar tot leven brengen. Enorm vriendelijk, warm, toegankelijk en hartelijk persoon, dat is wie ik ben. Hierdoor ben ik de aangewezen persoon om bruidsparen door heel Nederland te gaan helpen met het organiseren van deze belangrijke dag. Uiteraard helemaal naar invulling van jullie wensen en budget. Willen jullie graag dat ik alles uit handen neem omdat het veel werk is en u niet weet waar te beginnen?  Hebben jullie al bijna alles geregeld, maar op de dag zelf een goede ceremoniemeester nodig? Of kunnen jullie wat advies gebruiken op bepaalde vlakken?

Ik help jullie graag! www.manuia-weddingplanner.nl 

Foto's

Manuia Weddingplanner

Soort bedrijf

Weddingplanner

Certificeringen

Professioneel Weddingplanner

Team

Onze locatie

Manuia Weddingplanner


Emmastraat 102 3181 GC Rozenburg