Onder Ons PartyCentrum


Kerkpolderweg 8 2625 EB Delft
0152569708 Klik om te bellen

Over Onder Ons PartyCentrum

Feesten én trouwen op één locatie in het Westland

Uw mooiste dag goed geregeld
Stelt u zich eens voor: Een rustieke natuurrijke omgeving, een heerlijk zonnetje dat over schijnt over ons grote terras en al uw familie en vrienden om u heen? Onder Ons is de ideale locatie voor de dag van uw leven!

In overleg met u zorgen we voor de gewenste aankleding, entertainment, een lopend buffet en een tot in de puntjes geregelde feestavond. Onder Ons heeft podium, een dansvloer en een professionele licht- en geluidsinstallatie, dus de voetjes kunnen van de vloer. Dat wordt feesten tot diep in de nacht… En voor de liefhebbers van zelf muziek maken, staat de piano klaar. 

Trouwen bij Onder Ons
U wilt trouwen in de gemeente Delft? Onder is een officiele trouwlocatie, dus ook voor de ceremonie bent u bij Onder Ons aan het juiste adres. Buiten, onder ons prieeltje, of binnen, aan u de keuze. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden.

Culinaire invulling
Een feest wordt toch pas echt gezellig met lekkere hapjes en drankjes of een uitgebreid buffet? Kijk eens op onze website www.onderons.nl voor bijvoorbeeld ons BBQ of borrel arrangement.

Partycentrum Onder Ons is al ruim 22 jaar een begrip in Delft en omstreken
We staan bekend om onze gemoedelijke en relaxte sfeer en natuurlijk om onze heerlijke BBQ buffetten! Wij zien onze gasten graag genieten! De afgelopen tijd hebben wij onze grote zaal en het terras een mooie upgrade gegeven en we zijn er helemaal klaar voor om de mooiste dag van uw leven perfect vorm te geven!

* goed bereikbaar voor openbaar en eigen vervoer
* ruime gratis parkeergelegenheid
* rolstoeltoegankelijk
* groot grasveld en speelruimte kinderen
* groot terras en serre

Nieuwsgierig geworden? Bel of email voor een afspraak, zodat u de sfeer kunt proeven en we samen uw wensen en de mogelijkheden kunnen bespreken. En natuurlijk staat de koffie klaar! Alvast gefeliciteerd enveel plezier met de voorbereidingen!

De mooiste dag van je leven vier je bij Onder Ons

Foto's

Soort bedrijf

Entertainment
Feestlocatie
Trouwlocatie

Onze locatie

Logo Onder Ons PartyCentrum

Onder Ons PartyCentrum

Onder Ons PartyCentrum


Kerkpolderweg 8 2625 EB Delft
0152569708 Klik om te bellen